Wednesday, February 13, 2013

Zeytinyeri.com - Zeytin Yaprağı Çayı, Zeytin Yaprağı Ekstraktı Faruk Durukan


'via Blog this'

KALE NATUREM

Faruk Durukan


"Hakkımızda

Edremit'te Kale Grubu, Kale Akaryakıt, Kale İnşaat ve Kale Çam'dan sonra 2006 yılında Kale Natürel ile faaliyetine ara vermeden devam etmektedir.

Kale Natürel Bitkisel Ürünler, gıda, kozmetik ve tarım ürünleri dış ticaret ve sanayi limited şirketi tam adıyla Edremit / Balıkesir'de kurulan şirketimizin ürünlerini internet üzerinden satış yaptığı sayfamız zeytinyeri.com adresidir.

5 yıllık ön araştırma geliştirme çalışmalarının ardından zeytin yaprağı çayı ve bitkisel ekstrakların üretimine geçilmiştir. ("Ekstrakt nedir ?")
Bu üretim aşamasına kadar çeşitli üniversitelerden destek ve danışmanlık alınarak gıda ve ilaç takviyesi olan bitkisel ekstraktlar ve zeytin yaprağı çayı ile ilgili gerekli araştırmalar yapılmış, geliştirme sürecinde tüm Dünya'da alınan sonuçlardan iyi sonuçlar aldığımız ürünlerimiz de üretilmiştir.

Tam bir sağlık kaynağı olan tüm bitkisel hammaddeler özenle işlenir, etken maddelerin yoğunluk yüzdeleri kaybedilmeden incelenir ve son ürün haline getirilir.

Şirketimiz Kale Natürel Ltd. Şti. Edremit - Havran asfaltı üzeri 1. Km Kale Petrol Yanı Edremit / Balıkesir adresindedir.

Fabrikamıza uğrayıp, ürünlerimizi uzman kadromuzun tavsiyeleri doğrultusunda inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bizler, Türkiye'ye bir katma değer olarak son ürün haline getirdiğimiz bitki özlerimiz ve çaylarımız ile gurur duyuyor, kazandığımız ödüllerle de bu sevincin haklı gururunu yaşıyoruz.

Kale Natürel firmamızda ürettiğimiz ürünlerimizin dışında, yine Edremit Körfezi ürünleri olan Paksoy Zeytincilik, Semercioğlu Zeytincilik ve Korkut Sabun ürünlerini de sitemizden sipariş edebilirsiniz."

No comments:

Post a Comment