Thursday, April 12, 2012

Kova Burcu, Aquarius horoscope

Kova Burcu, Aquarius, Water Bearer






Kova Burcu Özellikleri:



HUYSUZ_AYI  (2012 07 31)


burcyorumları ‏@astrootwit (2012 May 18)

KOVA: Sitem ve surat asıklığına hiç gelemez, güçlü insanlardan hoşlanır. Farklı ve eğlenceli bir ilişki istiyorsanız tam yerindesiniz..
" Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. (http://www.kovaburcu.net/)



♒ Kova: Tuhaf ama bir Kovaya aşık olunca insan o olmadan herşey Boş geliyor. 
by 



















Mayıs 2012




About: 


HUYSUZ_AYI
Kova: Bir Kovayı yaşamak çok nadir görülen bir özelliktir. Çoğu insan bir Kovanın hayatında sadece olur yaşayamadan, tanıyamadan geçer gider 2012 June 03

Zeynep Turan ‏@twitburc

#askicin dir acelem telaşım kaybetme korkum bu yüzden yüreğimde ki hüzün diyor KOVA 2012 May 17

KOVA (19 OCAK - 20 ŞUBAT):

Vücudunuzun sürekli C vitaminine ihtiyacı var. Yemek tarzınız yenilikçi. Bu nedenle değişik lezzetler tatmayı seviyorsunuz. Burcunuz el ve ayak bilekleriyle baldırları ve dokuları temsil eder.

Vücudunuz sofra tuzuna çok ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değil, bu maddeyi barındıran besinlerden almanız en mantıklısıdır. Çok fazla tuz aldığınızda zayıf bir kan dolaşımına, gereğinden fazla şişkin bir vücuda ve karaciğer rahatsızlıklarına açıksınız demektir. Deniz ürünleri, brokoli, havuç, turp, balkabağı, ıspanak, elma, şeftali, limon, portakal, greyfurt, nar ve ananas sizin için doğal tuz bakımından ideal besinlerdir.

( for more http://www.cosmoturk.com/burclar/burcuna-gore-diyet-yap ) 2012 May



KOVA

Radikal ve sıra dışı ilişkilerin insanısınız. Bazen arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırıp, aşık olduğunuz kişiye fazlaca arkadaş gibi davranıyorsunuz. İkizlerin zekası, espri anlayışı ve kültürü, sizi kendine hayran bırakır. Ne var ki uzun ilişkiler, hep eleştirdiğiniz ve gösteriş budalası gördüğünüz Aslan burcu ile gelecektir.

 (for more  http://www.cosmoturk.com/burclar) 2012 May


KOVA 

(for more http://www.cosmoturk.com/burclar) 2012 May

Radikal ve sıradışı ilişkilerin insanısınız. Bazen arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırıp, aşık olduğunuz kişiye fazlaca arkadaş gibi davranıyorsunuz. İkizlerin zekası, espri anlayışı ve kültürü, sizi kendine hayran bırakır. Ne var ki uzun ilişkiler, hep eleştirdiğiniz ve gösteriş budalası gördüğünüz Aslan burcu ile gelecektir.




Kova: Sizleri yönetmeye çalışan insanlar %99 başarısız olur. Çünkü siz yönetilmek için değil yönetmek için yaratılmışsınız!

Kova: Kendisine gösterilen kibarlıktan, centilmenlikten hoşlanır bir Kova... Yalakalıktan değil!

Kova: Acıların topuyla dalga geçer gibi sever bir Kova hiç acı çekmeyecekmiş gibi... Bu devirde böyle sevebilen bir yürek... Helal olsun!


Kova: Bir Kovanın kalbinin değdiği kalp farklı atar...

"KOVA" burcunun rengi TÜM RENKLER dir... (özgürlüğüne düşkün,vefakar , sadık,güvenilir,arkadaş canlısı,iyimser,kin tutmayan yapıya sahiptir)


No comments:

Post a Comment