Saturday, May 12, 2012

Sorry If I Love You / Scusa Ma Ti Chiamo Amore

Sorry If I Love You / Scusa Ma Ti Chiamo Amore

Yapım: 2008  -  İtalya,
Tür: Komedi,  Romantik,
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Federico Moccia,
Oyuncular:
Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Gisella Marengo, Cristiano Lucarelli, Veronica Logan, Luca Angeletti, Chiara Tomaselli, Michela Carpente, Beatrice Valente, Francesca Ferrazzo, Riccardo Sardonè, Fabrizio Bucci, Ignazio Oliva, Francesca Antonelli, Cecilia Dazzi, Francesco Apolloni,
Görüntü Y.:
Marcello Montarsi,
Senaryo: Chiara Barzini, Luca Infascelli, Federico Moccia,
Yapımcı: Vittorio Cecchi Gori, Rita Rusic,

Michela Quattrociocche

(Niki Cavalli)





Michela Quattrociocche is an Italian film actress. Wikipedia


Born: December 3, 1988 (age 24), Rome
Spouse: Alberto Aquilani (m. 2012)
Movies: Sorry If I Love You
Children: Aurora Aquilani


youtube




Raoul Bova
(Alessandro \'alex\' Belli)



Raoul Bova was born in a Roman white collar family, his father was an employee and his mother a housewife. He has two sisters who he is close to. His passion in his youth was swimming and he became a champion at 16. He performed his military duty in the "Bersaglieri" and he studied at the ISEF but didn't finish in order to begin an acting career... See full bio »

Born: August 14, 1971 in Rome, Lazio, Italy



Özet:


Gerçek aşk, hiç beklemediği bir anda, ciddi, yakışıklı ve başarılı biri olan Alex'in hayatına giriverir. Kırkına yaklaştığı sırada, sabah işine giderken bir kavşakta, motosikletli Niki'ye çarpar. Bu karşılaşma, Alex'in oturmuş ve düzenli hayatını altüst eder. Niki, on yedi yaşının verdiği bütün masum neşesi ve şaşırtıcı bilgeliğiyle hayatına girer. Yıllardır birlikte yaşadığı kadının arkasında bıraktığı köhnemiş bütün kalıpları, yerleşik fikirleri ve kasvetli alışkanlıkları, hatta hüznü siler atar. Ama keşfetmek kabul etmek anlamına gelmemektedir.... http://www.sinemalar.com 




En sevdiğim Romantik Komedilerden biri

Samimi bir film...

Filmi izlerken genç kadın, yaşlı kadın olgusuna kapılmayın. Tamamen iki farklı karakterdeki kadının bir erkeğin hayatını nasıl etkilediğiyle ilgilenin. Mutluluk insanı nasıl değiştirir? Olumlu olmak, mutlu olmayı istemek anahtar kelimeleriniz olsun.

(Not: Film de arabaları çarparak eğlendikleri sahne çok yapmacık. film de olmasaydı film hiç bir şey kaybetmezdi. başka bir deyişle, o sahneyle film hiç bir şey kazanmıyor.)









Scusa ma ti voglio sposare (2010) 





















No comments:

Post a Comment